Zaterdag 6 augustus vindt op het terrein van de Rijnsburgse IJsclub de derde editie van het Bijenpop festival plaats. Een uniek festival voor Rijnsburg en omstreken met muziek, dans, eten en drinken, oog voor vernieuwing en creativiteit en natuurlijk veel plezier en gezelligheid. Het festivalterrein biedt dit jaar ruimte aan 1000 mensen en is inmiddels online uitverkocht.

Feestje
Het wordt een groot feest op Bijenpop! Met pop en rockband O’nine, Barry Badpak, het Foute Uur, dj Djeff en de drie Uitjes en nog een surprise act! O’nine is één van de meest veelbelovende bands van dit moment. Vijf jonge honden met bakken energie om het publiek te vermaken. Barry Badpak is een bekende in Rijnsburg en staat garant voor vermaak en plezier. Tijdens het Foute uur kan iedereen even lekker helemaal los gaan en populaire dj Djeff zorgt voor de perfecte mix. Speciale aandacht voor een nieuw element op dit festival: de drie Uitjes, want dat is zeker een bezoekje waard.

Laatste kaarten
Dit jaar werkt het Bijenpop comité voor het eerst samen met Oranjevereniging Rijnsburg. Een goede samenwerking die mogelijkheden biedt om de komende jaren op door te bouwen! Met dit festival trapt Rijnsburg de feestweek 2022 af. Online is het festival uitverkocht, maar er zijn nog enkele papieren kaartjes beschikbaar bij de Slijterij in de Hoftuin. Vanaf 17.00 uur is het festivalterrein geopend. Tot middernacht uur is het vervolgens genieten van muziek, eten en drinken en gezelligheid.

VIAO'nine komt optreden bij Bijenpop
Vorig artikel‘Boerenprotest’ door Oegstgeest, Rijnsburg en Valkenburg
Volgend artikelNieuwe ronde Project Talent