Ingezonden: CDA.

Het CDA kijkt terug op wederom een geslaagde schoonmaakactie. Deze keer in Valkenburg. Zaterdagmorgen was de fractie van het CDA Katwijk weer vroeg uit de veren voor het maandelijkse rondje afval prikken! Onder meer ‘t Duyfrak, rond voetbalclub Valken ‘68, het Castellumplein, omgeving ‘De Peuk’ en tennisclub. We blijven ons erover verbazen hoeveel troep mensen achterlaten! Vijf grote vuilniszakken vol was de ‘oogst’ van een ochtendje prikken.

Onderhoudsniveau
Sinds het onderhoudsniveau bij de gemeente omlaag is gegaan valt het nog meer op. Gelukkig komt daar door inspanningen van raadslid Adger van Helden binnenkort verandering in; het gemeentebestuur reageerde positief op zijn raadsvragen of het niveau weer omhoog kan. De gemeente gaat dit jaar de buitenruimte beter onderhouden. Ook komt er extra inzet op het terugdringen van zwerfafval op plekken waar veel bewoners en bezoekers samen komen.

Doe mee!
Schone en veilige buurten; daar gaat het CDA voor! Bovendien steken we graag de handen uit de mouwen, ook voor de waardevolle ‘praatjes politiek’ met omwonenden. Op zaterdag 27 mei 10.00 – 12.00 uur is omgeving Bosplein Katwijk aan de beurt. Zien we je daar? Voor vragen kun je altijd een mailtje sturen naar fractie@cdakatwijk.nl.

Foto: v.l.n.r.: Remco van Zuijlen, Kimberley van der Nagel, Dick Oudwater, Debby Minnee, Irene van der Plas, Jacco van Duijn en Barend Tensen