Ingezonden: CDA Katwijk

Team CDA Katwijk is zaterdag 24 februari tussen 10.00 en 12.00 uur in Rijnsoever Noord te vinden: voor een praatje op straat en tegelijk laten we onze handen wapperen en ruimen zwerfafval op. Rondzwervende blikjes, vuurwerkresten, plastic, snoeppapiertjes, peuken én andere rommel verdwijnen in onze afvalzakken want wij geven om een schone leefomgeving voor iedereen. We starten aan de Poolster bij het winkelcentrum, steken vervolgens de Biltlaan over en trekken bij de Van der Waalstraat verder de ‘nieuwe’ wijk in. Eindpunt is de Olympiaweg waar we nog een bezoekje brengen aan Atletiek Vereniging Rijnsoever.

Praatje op straat 
Tijdens het opruimen is er altijd tijd voor een praatje op straat met iedereen die dat wil. Spreek ons gerust aan, altijd goed, er is genoeg te bespreken! Want dát doet de CDA Katwijk-fractie het liefst: uit het gemeentehuis gaan, dichtbij mensen zijn, ophalen wat er speelt, écht luisteren en weten wat belangrijk is voor inwoners, verenigingen en in de wijken. Zo zijn we met onze praatjes op straat en opruimacties al met veel mensen in gesprek geweest en we merken dat het wordt gewaardeerd.

Elke keer in een andere wijk
CDA Katwijk kiest elke keer een andere wijk in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg voor het praatje op straat én het zwerfafval ruimen. Dat levert telkens leuke gesprekken met inwoners op én volle zakken zwerfafval. Zaterdag 24 februari is Rijnsoever Noord aan de beurt. Heb je een suggestie voor een volgende locatie, óf wil je in gesprek met de fractie of ons ergens uitnodigen? Harstikke leuk! Aarzel niet, mail naar fractie@cdakatwijk.nl en we komen graag in actie.