Ingezonden: ChristenUnie

De vraag naar woningen is groot in onze gemeente. Als Katwijkers zijn we honkvast en ook de nieuwe generaties blijven graag in onze mooie gemeente wonen. Op dinsdag 16 april organiseert de ChristenUnie Katwijk een bijeenkomst over goed wonen in Katwijk. Op deze avond willen we, samen met deskundigen van onder andere Dunavie én inwoners, bespreken wat “goed wonen” in Katwijk, Rijnsburg én Valkenburg voor een ieder betekent.

Voor de ene Katwijker betekent goed wonen dat het huis zo duurzaam en klimaatneutraal mogelijk is. Voor de andere Katwijker is het vinden van een betaalbare en veilige huurwoning belangrijker. Hoe zorgen we er met elkaar voor dat goed wonen voor iedereen mogelijk blijft, met alle verschillende wensen, mogelijkheden en beperkingen? Welke (lastige) keuzes moeten we met elkaar maken om goed wonen voor iedereen haalbaar te laten zijn? Dit zijn belangrijke vragen waarop veel verschillende antwoorden mogelijk zijn.

Wij nodigen u daarom graag uit om op deze avond met ons mee te denken en uw stem te laten horen. Iedereen is welkom, ook als u geen lid bent van de ChristenUnie. Wij zien u graag op dinsdag 16 april om 20.00 uur in de Voorhof in Rijnsburg.