Ingezonden: ChristenUnie.

De ChristenUnie wil niet alleen zichtbaar en aanspreekbaar zijn tijdens een campagne of rond de verkiezingen maar altijd! Een goede reden dus om maandelijks, laagdrempelig, in gesprek te gaan onder het genot van een bak koffie. Tijdens dit ‘contactmoment’ kunnen mensen terecht die vragen, opmerkingen en / of klachten hebben over het functioneren van onze gemeente. Maar ook mensen die goede ideeën hebben, waar de politiek mee aan de slag kan, zijn van harte welkom!

Fractievoorzitter Jan-Willem van der Vijver: “We zullen maandelijks aankondigen wanneer we waar aanwezig zijn. Dat zal steeds in duo-verband zijn waarbij een fractielid samen met een bestuurslid of onze wethouder aanwezig zijn. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om dit contactmoment te bezoeken, maar toch graag een gesprek willen met een van de fractieleden kunnen contact opnemen met ons via de website www.katwijk.christenunie.nl

Op dinsdag 4 oktober vindt het eerste contactmoment plaats in Rijnsburg. Fractielid Ben van der Plas en bestuurslid Samantha Haasnoot zullen van 13.00 uur tot 14.00 uur aanwezig zijn op de markt op het Hoftuinplein in Rijnsburg. Het is een moment om samen te kunnen spreken over de realiteit in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. De ChristenUnie staat open voor al uw vragen, opmerkingen en tips. Van der Vijver: “Alleen door mét mensen te praten in plaats van over kunnen we werken aan realistische oplossingen voor de uitdagingen binnen onze gemeente”.