Bij de Wilbert stond begin deze week een Circus in de Zorg. Op 14 september zijn er 3 voorstellingen opgevoerd voor alle bewoners en deelnemers van de dagbesteding. Ook de familie werd in de gelegenheid gesteld om samen met hun naaste te genieten van een voorstelling.

Met de toegangskaartjes in de hand op weg naar de circustent, waar men welkom wordt geheten door circusdirecteur Frank en door een van de andere circusartiesten naar de plek wordt begeleid. En dan begint de voorstelling. Met o.a. Clown Frenky, acrobaten, muziek en een act met honden en katten maken er een gezellige show van die mooie herinneringen boven brengt. Na het optreden van een uur, vertrok iedereen met een glimlach en mooie verhalen terug naar de afdeling waar nog gezellig werd nagepraat.

Ook zijn er ruim 50 kaartjes uitgedeeld aan de Oekraïense buren die in het Heerenhuys wonen. ‘Zo genoten we van een voorstelling, maar tegelijkertijd ook van de lachende gezichten van de kinderen. Jong en oud samen is altijd een succes!’

Circus in de Zorg is we mede te danken aan de financiële bijdrage van de S.R.A.W. , en de hulp van de vrijwilligers die er nu ook weer bij waren om men te ondersteunen.