Bewegen, voor iedereen betekent dit iets anders. Voor Michel Tielbeke is het zijn lust en zijn leven. Michel is doofblind en heeft dankzij sport een uitlaatklep gevonden. Michel laat zich niet tegenhouden door zijn beperking en overwint drempels en uitdagingen. Eerst als zwemmer en nu als hardloper. Michel doet niets liever dan hardlopen en al helemaal in het mooie duingebied wat Katwijk rijk is.

Ben je benieuwd hoe je met deze beperking kunt hardlopen? Bekijk de clip die Welzijnskwartier van Michel en zijn hardloopbuddy heeft gemaakt: www.welzijnskwartier.nl/aangepastsporten. Michel roept iedereen op om van die bank af te komen en lekker te bewegen. Nu is het zo dat Michel altijd een buddy nodig heeft om te kunnen hardlopen en daar ligt de uitdaging. Michel is op zoek naar een buddy of misschien wel meerdere die met hem willen hardlopen zodat Michel hetgeen kan doen wat hij het liefste doet en dat is bewegen!

Er zijn meer mensen in de gemeente Katwijk zoals Michel die hulp nodig hebben bij het beoefenen of het kunnen uitoefenen van hun sport. Al deze mensen willen heel graag bewegen maar ontbreekt het aan de hulp of ondersteuning. Meld je daarom aan als buddy of zet je in bij de sportvereniging binnen het aanbod voor mensen met een beperking. Benieuwd waar buddy’s nodig zijn. Neem contact op via onderstaande informatie voor het maken van een match.

Meer informatie over aangepast sporten Heb je hulp nodig in jouw sportbehoefte of zou je graag buddy willen worden van iemand. Laat het weten en neem contact op met beweegmakelaar aangepast sporten Jeffrey Drost via jeffreydrost@welzijnskwartier.nl of 0657882682