DVS on Stage is er op 17 december weer in geslaagd om van het Festival on Stage een meer dan fantastische avond te maken.

Klokslag 20:00 uur werd er in het Clubhuis van DVS die voor de gelegenheid was omgebouwd tot een heus festivallocatie, de eerste noot geblazen. Dit was de start voor een avond vol muziek met als thema “Love is All”.

De opening van de avond was in de grote theaterzaal. Het podium gevuld met het koor Prestige Pro, Strijkers van het Conservatorium uit Den Haag en natuurlijk DVS on Stage.

Zij speelde afwisselend en samen lekker klinkende nummers. De aanwezigheid van de solozangers zorgde ervoor dat alles helemaal klopte. Verder kon je deze avond in verschillende ruimtes luisteren naar uiteenlopende muziekstijlen zoals akoestische muziek, populaire muziek en muziek van Hollandse bodem.

Het was duidelijk dat het publiek het naar hun zin had. Er werd gedanst en luidkeels meegezongen met de bekende nummers van o.a. de Blues Brothers, Love is all van Roger Glover en I’m gonne be (500 miles) van Charles Reid.

Het was een geslaagde avond waarbij publiek en muzikanten het naar hun zin hebben gehad. Festival on Stage zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

Vorig artikelOliebollenritten en een antieke modelspoorbaan uit de jaren 20/30
Volgend artikel[Video] Rotary in actie voor Fietsmaatjes