De Minidisco-bioscoopfilm Het Feest van Tante Rita heeft 100.000 bioscoopbezoekers getrokken en daarmee de Gouden Film behaald. In de familiefilm van regisseur Dennis Bots gaan de twee kinderen Theo en Lulu naar het allergrootste dansfeest van het jaar, Het Feest van Tante Rita, met alle bekende hits van Minidisco. De liedje van Minidisco is een idee van Katwijkers Jan van der Plas en Didi Dubbeldam en inmiddels over de hele wereld bekend. Wie kent Tsjoe Tsjoe Wa niet?

Edsilia Rombley werd verrast met de Gouden Film door acteurs Ridder van Kooten en Edo Brunner, in bijzijn van regisseur Dennis Bots, producenten Arnan Samsom en Bas Wesseling en namens Minidisco Didi Dubbeldam. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival, met ondersteuning van het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds. Het Feest van Tante Rita ontvangt de vijfde Gouden Film van dit jaar.

Over de film
Theo (Sil van der Zwan) en Lulu (Esther Mbire) gaan samen met hun moeder Chanelle (Edsilia Rombley) op vakantie naar de camping voor Het Feest van Tante Rita. Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familieauto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Als de reis toch doorgaat, worden Theo en Lulu onderweg ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner). Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?

Het Feest van tante Rita is een bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita), over het allergrootste dansfeest van het jaar.