Gezondheid is kostbaar, maar hoe gezond bent u eigenlijk? Om hier inzicht in te krijgen organiseert Marente in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check. Deze Check is één maal per twee jaar gratis wanneer u bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd bent (met uitzondering van AV Gemak, AZVZ en AV-GeZZin Compact). Maak snel een afspraak. Dit is de kans om in 45 minuten een betrouwbaar beeld te krijgen van uw gezondheid.

Tijdens deze GeZZond Check wordt uw cholesterol, uw bloedsuikergehalte en uw bloeddruk gemeten. Uw saturatie (zuurstof) en uw lengte en gewicht (BMI) worden gecheckt. De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige, zodat u verzekerd bent van een deskundig en betrouwbaar resultaat. Daarnaast krijgt u een vragenformulier over uw gezondheid en die van uw familie. Op basis van de resultaten ontvangt u direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. Natuurlijk wordt uw privacy hierbij volkomen gewaarborgd. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat u hier tijdig iets aan kunt doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

De GeZZond Check wordt afgenomen in een hygiënische en veilige ruimte. Er wordt gewerkt volgens de COVID-19 maatregelen van het RIVM. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand en mijden fysiek contact. Wanneer fysiek contact onvermijdelijk is wordt gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen.

Voor meer informatie of een afspraak voor een GeZZond Check kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) contact opnemen met de afdeling Ledenservice via telefoonnummer 071 – 409 32 23 of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Voor meer informatie of direct aanmelden kunt u ook terecht op de website: www.marente.nl/check