De organisatie van Haringrock is overweldigd door de grote belangstelling voor de Prioriteitspas. Deze pas geeft toegang tot het alternatieve indoor-Haringrock dat op 17 en 18 september in Tripodia gehouden wordt. Vanwege de corona-pandemie is het jaarlijkse buitenfestival op de Boulevard dit jaar opnieuw afgelast.

Meteen de eerste dag werden er al 180 passen besteld. Drie dagen later was de helft van de 500 beschikbare passen al verkocht. Met de pas krijgen bezoekers toegang tot de twee avonden van het alternatieve festival. Bovendien maakt de pas het aantrekkelijk om lokale (horeca)ondernemers (weer) te bezoeken. Op die manier kunnen Haringrock, de bezoekers en de ondernemers elkaar helpen.

(tekst gaat verder onder de foto)

De organisatie verwacht dat een kleinschalig evenement in september wel weer zou moeten kunnen. Mocht het doorgaan, dan liggen er plannen om de anderhalve meter-regel veilig los te laten. Uiteraard hangt dit af van wat de gemeente en veiligheidsregio daar tegen die tijd over beslissen.

“We zijn enorm overweldigd door de grote vraag,” vertelt Frissen. “En dat motiveert enorm om door te gaan. Volgend jaar hebben we grootse plannen. Daarvoor hebben we de gemeente, sponsors en de Katwijkers nodig.” Hij verwacht dat het bordje ‘vol’ deze maand nog op de deur bij Tripodia kan.

De passen zijn verkrijgbaar via www.haringrock.nl.

 

Comments

comments

DELEN