Op donderdag 6 oktober is er tussen 19.30 en 21.00 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over Stand van zaken ontwikkeling Salem. DSV Verzorgd Leven is eigenaar van Salem en wil het pand slopen voor nieuwbouw. De bewoners van Salem verhuisden in april 2019 naar de Vlietstede in Rijnsburg. Salem wordt momenteel onder andere gebruikt door GGZ Rivierduinen totdat DSV start met de ontwikkeling. DSV is hierover in gesprek met de gemeente en betrokken partijen. Vanuit de raad is er behoefte om meer informatie te krijgen, van het college en van betrokkenen.

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de ontwikkeling van locatie Salem en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt.

Spreekrecht en de vergadering volgen
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de vergaderingen. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch via 071-406 5302.

De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl.