De Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn en de vereniging SIEN hebben de inschrijving geopend voor de 25e editie van de KatwijkBinse Truckrun, een zilveren jubileum voor een bijzonder evenement. Deze vindt plaats op zaterdag 24 augustus, waarbij een kleurrijke stoet van glimmende trucks en ronkende motoren door de regio trekt.

Het evenement is een gelegenheid voor mensen met een verstandelijke beperking om een onvergetelijke dag te ervaren. Chauffeurs en bijrijders worden opgeroepen zich in te schrijven en deel uit te maken van deze feestelijke dag. De inschrijving is mogelijk tot 19 juni, met een loting voor de beschikbare plaatsen op 5 juli.

Dankzij de steun van partners en sponsors zoals ESA ESTEC, Novèns Accountants en diverse lokale bedrijven kan dit evenement plaatsvinden. Hun bijdrage zorgt ervoor dat de truckrun elk jaar weer een succes is.

De KatwijkBinse Truckrun belooft weer een dag vol plezier en gemeenschapsgevoel te worden, ter ere van haar 25-jarig bestaan. Met zilver behaald, streven de organisatoren nu naar een gouden ervaring voor alle betrokkenen.

Bron en foto: Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn