Wat een schitterend gezicht was het om tientallen parochianen van de H. Joannes de Doper, jong en oud(er), met een brede glimlach en voorzien van geelwitte kleding en / of voorwerpen het schoolplein van RKBS de Horizon te zien betreden. Zaterdag 17 april was deze sfeervolle speelplek ‘the place to be’ voor iedereen die een bijdrage wilde leveren aan het jubileumcadeau… comfortabeler kerkbankbekleding. Via fondsen en wijkraden had de evenementencommissie al een € 4.000,- bijeen gekregen. Zou het lukken om het gestelde doel van € 3.000,- te bereiken? De gezichten van de deelnemers verraadden al een grote verrassing.

Iedere deelnemer waande zich even dé Hollywoodster op de rode loper, door Marloes Jongeneel op de foto vastgelegd, voordat ze verder gingen naar ‘the black box’ waar alle contante gelden werden verzameld. Wat te drinken en knabbelen, een proefzitje op de aanwezige kerkbankbekleding, een sfeervolle ontmoeting en met een goodie bag voor alle volwassenen en kinderen werd het schoolplein verlaten. Om 17.00 uur werd de laatste deelnemer op de kiek vastgelegd en kon de evenementencommissie onthullen dat er € 2.114,- was bijeengelopen of gefietst. Met de € 2.100,- die was gestort op de bankrekening kwam dit op het schitterende bedrag van € 4214,-. Een mooie tussenstand voor de realisering van het jubileumcadeau.

Tussenstand? Ja tussenstand!
Voor elke zitplek is ongeveer € 25,- nodig dus reken maar uit wat het moet gaan worden met ruim vierhonderd zitplekken in de kerk. U kan dus ook nog altijd uw financiële bijdrage overmaken op ‘Parochiekern H. Joannes de Doper in Katwijk, NL58 RABO 0331 7012 78 o.v.v. Sponsoractie kerkbankbekleding’ Gewoon doen voor dit goede doel! Wilt u de foto’s en filmpjes van deze actiedag bekijken? Kijk op www.joannesdedoper.nl in de rubrieken ‘Fotogalerij’ en ‘Filmpagina’. Meer dan van harte aanbevolen!

Comments

comments

DELEN