Zaterdag 27 november ging voor de allereerste keer bij Sportiff Grasshoppers een training van start voor de allerjongsten. De beide begeleiders Rosalie Aandewiel en Simone Verbeek zagen op dit nieuwe initiatief voor 4 – 6 jarigen al een aardig groepje opkomen, waarbij nog 2 afmeldingen kwamen door ziekte.

Op een heel laagdrempelige manier en spelenderwijs ging de groep aan de slag. Voldoende voor een jonger broertje om toch maar mee te doen en hard ja knikte om de volgende met sportkleren weer mee te doen. Het plezier met de oefeningen met en zonder bal spatte ervan af. Het leverde heel veel high fives op. De afsluiting was zoals gebruikelijk met een uit volle borst uitgeroepen yell.

Rosalie Aandewiel zag de lachende gezichten na afloop met veel genoegen aan: “Het was wel goed dat we met een niet al te grote groep konden beginnen. Het is toch een beetje aankijken hoe het allemaal gaat. Maar het is ook zó schattig om dat kleine spul bezig te zien.” Simone Verbeek kon dat alleen maar bevestigen: “Volgende keer hopen we daarom op nog meer kinderen.”

Die volgende keer is op zaterdag, 11 december ook van 10.00 tot 11.00 uur in sporthal Cleijn Duin. Vooraf aanmelden mag bij rosalieaandewiel@hotmail.com
Langskomen en gelijkmeedoen is ook mogelijk. Al is het, zoals nu bleek, in je gewone kleren. Ouders kunnen van achter het glas in de kantine hun jonge kroost heel goed volgen.

Comments

comments

DELEN