Op vrijdag 16 juni vierde installatiebedrijf Jaap Houwaard het 50-jarig bestaan. Een mooie mijlpaal voor het bedrijf dat op 13 juni 1973 startte in een oude kolenschuur aan de E.A. Borgerstraat. Als vaste sponsor van de Kippenloop hebben zij de giften die zij hebben ontvangen gedoneerd.

Cheque voor Kippenloop
Tijdens de feestelijke receptie heeft het bedrijf Jaap Houwaard Installatietechniek allerlei giften ontvangen van klanten en relaties. Omdat ze al een aantal jaar vaste sponsor zijn van de Kippen- en kuikenloop vonden zij het een mooi gebaar om de ontvangen giften te doneren. Een mooi initiatief van het installatiebedrijf. Op woensdag 21 juni hebben voorzitter van de Kippen- en kuikenloop Arie Balkenende en Gerda Barnhoorn (sponsorcommissie) de cheque ter waarde van € 4.150,- in ontvangst genomen. Arie Balkenende: “Het is natuurlijk prachtig dat er initiatieven ontstaan om geld op te halen voor de Kippenloop. Wij willen Jaap Houwaard Installatietechniek bedanken voor het overhandigen van de cheque en zullen zorgen dat dit mooie bedrag bij KWF en KiKa terecht komt.”

Jaap Houwaard Installatietechniek
Op 13 juni 1973 begon Jaap Houwaard in een oude kolenschuur aan de E.A. Borgerstraat op bescheiden wijze een toen klein bedrijfje dat nu, een halve eeuw later, een gevestigde naam is geworden in Katwijk maar ook in de regio Duin- en Bollenstreek. De oprichter, die helaas is overleden, kan dit jubileumfeest niet meer mee vieren. Maar wat hij zaaide, is goed geoogst.