Al bijna 200 jaar worden mens en dier in nood geholpen door de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. KNRM reddingstation Katwijk is een van de 45 reddingstations langs de kust. De bemanning van KNRM Katwijk is op zoek naar enthousiaste mannen en vrouwen die bemanningslid willen worden op de reddingboot.

Ben jij sociaal vaardig, heb je een goed groepsgevoel, is je leeftijd tussen 18 en 45 jaar, ga jij voor je mede vrijwilligers door het vuur, woon en/of werk je in Katwijk en heb je een paar uur per week over om de KNRM Katwijk te ondersteunen zowel op het water als aan de wal? Laat dan nu je interesse weten.

Voorwaarde voor opstapper is dat je met name doordeweeks overdag beschikbaar bent. Dit houdt in dat je na een melding binnen 10 minuten op het station kan zijn. De KNRM zorgt goed voor zijn vrijwilligers. Zo worden alle trainingen en opleidingen kosteloos aangeboden en krijgt iedere opstapper zijn eigen KNRM-kleding en een overlevingspak op maat.

Interesse?
Kom dan eens langs op maandagavond in ons boothuis aan de Noordduinseweg 1. Neem voor meer informatie contact op met de secretaris Wim Kroon: secretaris@katwijk.knrm.nl , kijk op onze social media accounts of kijk op de website www.knrm.nl.