Komende week, van 7 t/m 12 november, vindt de jaarlijkse collecteweek van Alzheimer Nederland plaats. In Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg gaan weer zo’n honderd collectanten op pad om geld in te zamelen voor een toekomst zonder dementie.

Uw bijdrage is hard nodig, want helaas groeit de groep mensen met dementie snel. Eén op de vijf mensen krijgt dementie, en zelfs één op de drie vrouwen. Meer geld voor onderzoek betekent dat we eerder oplossingen vinden om dementie de wereld uit te helpen.

Krijgt u een collectant aan de deur? Geef. Elke bijdrage is meer dan welkom, klein of groot. Geen contant geld? Geen probleem. U kunt veilig, anoniem en gemakkelijk doneren via de iDEAL QR-code op de bus.

Collectant gemist en wilt u toch bijdragen? U kunt op verschillende manieren doneren:
– Via een bijdrage aan Alzheimer Nederland – NL86 RABO 0375 2534 83 o.v.v. Collecteweek 2022.
– Via de online collectebus van Alzheimer Nederland: www.onlinevooralzheimer.nl.
– Via het scannen van onderstaande iDEAL QR-code.

Wilt u een volgend jaar ook helpen als collectant? De collecteweek vindt één keer per jaar plaats in de tweede week van november. Collecteren kost u dan ook hooguit een paar uur per jaar. Uw hulp is van harte welkom! Bij interesse kunt u mailen naar alzheimerkatwijk@gmail.com.

Namens alle collectevrijwilligers in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg én Alzheimer Nederland, bedankt. Voor een toekomst zonder dementie.

Vorig artikelSamen buiten bewegen en ontmoeten met de ‘Vitality Club’
Volgend artikel[Video] Bouw Integraal Kind Centrum van start