Zorgorganisatie Marente bestaat dit jaar 10 jaar. En wie jarig is, trakteert! Het hele jaar door worden zorgmedewerkers, vrijwilligers en cliënten in het zonnetje gezet. Maar ook jij als inwoner van deze regio kunt meegenieten. Samen met Marente topkoks Cees van Duijn en Dirk-Pieter van Leeuwen (DP) kun je 10 november, als voorbereiding op de feestdagen, een gratis kookworkshop volgen.

Dat er binnen Marente aandacht is voor mooi samengestelde gerechten, is een feit. Al tweemaal kregen de koks van Marente de hoofdprijs uitgereikt voor het Beste menu in de zorg van jurylid en bekend topchef Pierre Wind.

Live koken
In de gratis digitale kookworkshop kook je op 10 november van 17:30 tot 18:30 uur vanuit je eigen huis mee met deze Marente koks. Speciaal voor deze workshop hebben zij een eenvoudig te bereiden hoofd- en nagerecht samengesteld. Tijdens het koken vertellen ze meer over de ingrediënten, over kook- en snijtechnieken en nemen ze je stap voor stap mee in de voorbereiding. En omdat het live is, kun je terwijl je kookt vragen stellen aan de koks. Meedoen is een fluitje van een cent.

Aanmelden
Deelnemen aan deze kookworkshop is gratis. Meer informatie vinden of direct aanmelden kan via de website van Marente: marente.nl/kookworkshop.

Luister hier naar het interview met de heer Dirk-Pieter van Leeuwen, topkok bij Marente, in Katwijk NU op donderdag 27 oktober.

Vorig artikel[Video] ‘De gemeente heeft ons als een baksteen laten vallen’; einde dreigt voor Hoekstra Wheels
Volgend artikelGemeenteraad behandelt op 3 november plan tegen armoede en hogere energiekosten en begroting regionale jeugdzorg