Ondanks de zomerstop, organiseren de AOBK en Welzijnskwartier toch nog een aantal leuke activiteiten in de Zwanenburg. Zo kan men elke donderdag deelnemen aan de creatieve ochtend. Daarnaast vindt van 19 tot en met 24 september de Katwijkse kunst expositie plaats en daar kan men een steentje aan bijdragen.

‘Wij nodigen u uit om uw kunstukken over Katwijk bij ons te brengen en te laten zien tijdens de expositie,’ meldt het Welzijnskwartier. Haal die zelfgemaakte Katwijkse boot van de plank of laat de oude gebreide visserstrui zien van opa. Misschien heeft u nog wel een broche die hoorde bij de klederdracht. Of wilt u graag uw aangeklede poppen met Katwijkse klederdracht laten zien.

Burendag
Tot 14 september iedere maandag van 14.00 tot 17.00 uur kunt u de spullen langs brengen in de Zwanenburg. Op 19 september wordt de tentoonstelling opgezet en tijdens de Burendag op 24 september sluiten we deze af. Op deze dag is er een expert aanwezig van het Katwijks museum waar u vragen aan kunt stellen over de kunststukken. ‘Help ons om de Zwanenburg om te toveren tot een Klein Katwijks museum.’