Nieuwsboulevard

Nieuwsboulevard is het actualiteitenprogramma van Bo en RTV Katwijk samen. Het is op maandag tot en met donderdag donderdag van 18.00 tot 19.00 uur te beluisteren.
De volgende ochtend wordt het in de morgen om 7.00 uur herhaald.

Geschiedenis

Het programma is bijna net zo oud als Bo (voorheen Nens en Noordwijk Radio) zelf. Het programma begon onder de naam Trefpunt en werd later omgedoopt tot Noordwijk Totaal. Omdat een nieuwe politieke partij met die naam aan de haal ging, is het programma opnieuw van naam veranderd en heet nu Nieuwsboulevard.

Inhoud

De inhoud van Nieuwsboulevard wordt gebracht via een vaste formule. Na de aankondiging van de inhoud volgt het nieuws van die dag. Daarna zijn er vijf interviews met gasten in de studio of via de telefoon. Die interviews worden afgewisseld met reportages gemaakt door verslaggevers. Uiteraard staat in die interviews en/of reportages de actualiteit centraal. Na deze interviews/reportages volgt het weerbericht. Na het lokale weer komen er opnieuw interviews of reportages. Dit alles afgewisseld met heerlijke muziek. Nieuwsboulevard brengt het nieuws uit de Duin- en Bollenstreek zo snel dat u geen uitzending kunt missen!

Uitzending gemist