KATWIJK – Kinderkoor De Vrolijke Noot is op zoek naar nieuwe leden. Daarom is er donderdag 31 augustus van 15.45 – 16.30 uur een open repetitie. Heb jij mogelijk zin om met dit kinderkoor mee te zingen? Dan zal je daar zeker geen spijt van krijgen. Kom donderdag a.s. gezellig even langs bij hun repetitieplek, de kerk van de H. Joannes de Doper aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn

De Vrolijke Noot zingt bij die open repetitie verschillende nummers. Het zijn liedjes die ze in de kerk van de H. Joannes de Doper zingen, maar ook musicalliedjes en nog veel meer. Wat dacht je van ‘Morgen zal het vrede zijn’ van Marco Borsato of ‘Mijn opa’ van de vroegere televisieserie ‘Ja zuster, nee zuster’?

Samen zingen… ja gezellig!
Je zult merken hoe leuk het is om met elkaar te zingen. En ook hoe mooi is het om in een kerk te zingen waar het geluid echt op z’n allermooist klinkt. Zit je op de basisschool dan kun je meedoen vanaf groep 4. Iedereen is welkom, en ook dat lied wordt bij de open repetitie gezongen. Kom dus gezellig langs op deze open repetitie donderdagmiddag 31 augustus van 15.45 – 16.30 uur in de kerk H. Joannes de Doper. Als je iets later komt, is dat geen probleem hoor!

Neem anders alvast een kijkje op www.devrolijkenoot.be of op hun facebookpagina ‘Kinderkoor De Vrolijke Noot’. Daar kan je lezen, zien en ook horen waar de kinderen van dit kinderkoor zoal zingen, hebben opgetreden (o.a. verzorgingstehuizen voor senioren) en aan hebben meegewerkt (o.a. een musical) en ook wat ze aan prijzen hebben gewonnen bij kinderkorenfestivals.

Comments

comments

DELEN