Houdt u ook zo van zomerbloemen, van hun prachtige kleuren en vormen? Kom dan bloemen plukken in de knusse pluktuin ‘Bloemen aan zee’. Dit het nieuwste project van Lisette Haasnoot op haar duinlandje in het tijdelijke initiatief ‘Zanderijtuinders 2.0 / Duinlandjes’ in de Katwijkse Duinvallei. U vindt in haar pluktuin van cosmea, leeuwenbekjes, zonnebloemen, papaver, zinnia’s tot goudsbloemen. Een paar maanden geleden was deze pluktuin nog een verwilderd duinlandje en nu is het een prachtige tuin vol kleuren en bloemen. Neem bij warm weer voor het gemak een emmertje of vaas mee om de vers geknipte bloemen goed te kunnen houden. Bloemenmandjes en kniptangetjes zijn er in de tuin aanwezig en… er zijn geen kosten aan verbonden dus laat u verrassen.

De pluktuin vindt u door bij de ventweg tegenover het Shell-pompstation aan de N206 het tijdelijke initiatief te betreden. U kan het dan niet missen. Maar u kunt ook via het rode fietspad komen, parkeer daar de fiets en wandelend langs de wijngaard, het bloemenrijke talud en het deelproject ‘Chicken Hill’ komt u bij deze schitterende pluktuin uit.

Wanneer kunt u komen plukken?

U bent van harte welkom als Haasnoot, de drijvende kracht achter deze nieuwe pluktuin, ook aanwezig is. De komende data en tijden heeft ze alvast ingepland voor de plukkende bloemenliefhebbers:

· Zaterdag 1 juli van 14.00 – 15.30 uur.

· Donderdag 6 juli van 19.00 – 20.30 uur.

· Zaterdag 8 juli van 10.00 – 12.00 uur.

· Woensdag 12 juli van 19.00 – 20.30 uur.

· Zaterdag 15 juli van 10.00 – 12.00 uur. Bij vragen, neem gerust met haar contact op via lisettehaasnoot@gmail.com. Ze hoopt u zo snel mogelijk welkom te kunnen heten op haar pluktuin in de Katwijkse Duinvallei om haar bloemenliefde met u te kunnen delen. Wat is er nog leuker dan na het zomerbloemen plukken gezellig even rond te lopen om de andere deelprojecten op dit initiatief van 6.900 m2 te bekijken? Laat u verrassen door hoe een 150 vrijwilligers hier van zeer jong tot krasse knarren dagelijks in het groen met elkaar verbonden worden.