De kampioenswedstrijd, de spanning, de bevrijdende treffer, de explosie van vreugde en een feestende massa in de gemeentetuin. Katwijk is voor de tweede achtereenvolgende keer landskampioen en iedereen mag het weten. Het vuurwerk was tot ver buiten sportpark de Krom te horen. Na de benauwde zege op Spakenburg barstte het feest los. Blijdschap, tranen, knuffels maar vooral trots. Verslaggever Jaap Kloos was erbij en maakte een heerlijke audio-compilatie van de winnende goal en de festiviteiten op de Krom en het gemeentehuis. Hij sprak o.a. met de supportersfamilie Guijt, de spelers Kay Blokland, Levi Bouwense, burgemeester Visser, trainer Anthony Correia en supporters van het eerste uur, Nico Ouwehand en Marion Berkheij.

Noot redactie: Vanavond bereikte ons het trieste nieuws dat supporter Nico Ouwehand, die al enige tijd kampte met een zwakke gezondheid, vandaag is overleden. Tijdens de kampioenswedstrijd zat hij samen met zoon Marco en kleinzoon op de tribune te genieten van ‘zijn’ Katwijk. Verslaggever Jaap Kloos sprak met hem na het winnen van de titel (te beluisteren in de podcast). Nico bekleedde als lid van de vereniging meerdere rollen. Katwijk verliest in hem een warme persoonlijkheid en groot fan. Namens de sportredactie onze condoleances.

Dinsdagavond om 21:30u kijken we in een speciale voetbaltafel op RTV Katwijk TV nog een keer terug op de onvergetelijke middag en avond. Presentator Jaap Kloos ontvangt aan tafel speler Bart Sinteur en clubwatcher William Hufkens. Ook laten we je een mooie reportage zien gemaakt in samenwerking met Katwijk TV! Een “must see” voor de fans van Katwijk!