Er staan vandaag weer 2 nieuwe afleveringen op onder meer allesoverkatwijk.nl en rtvkatwijk.nl van de podcastvertelling ‘Katwijkers op Tristan da Cunha’.

In aflevering 7 (‘Ding-dong-ding-dong’) de volgende tip. Mocht u ooit zelf nog eens dagen op een schip moeten varen, kijk dan NOOIT, maar dan ook echt NOOIT naar de film ‘The Perfect Storm’. Dat is niet bevorderlijk voor de gemoedsrust. Zelfs niet met George Clooney in de hoofdrol.

In aflevering 8 (‘Een onwerkelijk bericht’) wordt de dagelijkse routine op de Agulhas op dinsdag 11 september 2001 op wrede wijze verstoord. De dag begint zeer rustig met een vlakke oceaan waardoor het schip flink vaart kan maken en iets van de achterstand goed maakt. Rond 14.00 uur horen we plotseling het bekende geluid dat de maaltijden aankondigt. Maar waarom klinkt het ‘ding-dong’ nu? De lunch hebben we al achter de rug. Wat is er aan de hand?

De podcastvertelling ‘Katwijkers op Tristan da Cunha’ is een bewerking in 30 afleveringen van het boek ‘Op zoek naar Pieter Groen’ van Sandra Kornet-van Duijvenboden.

Ook te beluisteren via de gebruikelijke podcastkanalen.