Op 16 september is er tussen 20.15 en 21.00 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over Evaluatie herinrichting centrum Katwijk aan Zee. De herinrichting van het centrum van Katwijk aan Zee in 2018 is op een aantal punten geëvalueerd waaronder het fietsen en fietsparkeren, het effect van de parkeergarage op de Boulevard en de parkeersituatie in en rond het winkelgebied. Uit de evaluatie zijn 19 aanbevelingen gekomen. Onder meer het advies om geen algeheel fietsverbod in het winkelgebied in te voeren.

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de Evaluatie herinrichting centrum van Katwijk aan Zee en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 23 september en neemt de gemeenteraad op 7 oktober een besluit.

Spreekrecht en de vergadering volgen
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is verplicht, uiterlijk 48 uur voor de vergadering begint. Aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-4065302.

De publieke tribune in het gemeentehuis is gesloten. De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl. RTV Katwijk zendt deze vergadering ook uit.

Comments

comments

DELEN