In de kring Leiden-Haaglanden zijn 21 verenigingen op het gebied van sport en cultuur aan de slag gegaan met Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning, aangeboden door de Rabobank. Door een samenwerking met NOC*NSF, LKCA en Rabobank worden clubs ondersteund om ze toekomstbestendiger te maken. Clubs uit deze regio krijgen 1-op-1 begeleiding van een trajectbegeleider om met hun hulpvraag aan de slag te gaan. Denk aan verduurzaming van de accommodatie, het werven van leden en/of vrijwilligers en bijvoorbeeld het streven naar een gezondere club (zowel financieel als het aanbod in de kantine).

Op woensdag 2 november was voor de deelnemers de Kick-off van het Rabo ClubSupport programma. Het werd een inspirerende bijeenkomst, met een hoge opkomst, veel energie en enthousiaste deelnemers.

Clubs toekomstbestendig maken met Rabo ClubSupport
Wim Nobel, directeur coöperatieve Rabobank: “Sportclubs en cultuurverenigingen vormen een belangrijk sociaal netwerk in onze regio. Rabobank vindt het belangrijk dat clubs deze rol nu en in de toekomst blijven vervullen. Daarom helpt Rabobank, samen met haar partners, de clubs om sterker en toekomstbestendiger te worden. Met het programma Rabo ClubSupport krijgen ze de kennis en expertise die ze nodig hebben bij het realiseren van hun ambities. Dit kan bestaan uit de begeleiding van een expert, of bijvoorbeeld leerzame masterclasses en workshops. Afhankelijk van de hulpvraag van de club”, aldus Wim.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Rabo ClubSupport voor jouw club? Ga dan naar www.rabobank.nl/clubsupport. Of neem contact met ons op via Communicatie.LH@rabobank.nl.

Vorig artikelHet regent prijzen voor de Mighty Mo van Roeivereniging Ferox
Volgend artikelOntwerp Provinciaal Inpassingsplan HOV/R-net Leiden Katwijk vanaf 9 november ter inzage