Voetbalgemeente Katwijk haalt opgelucht adem. Na een verplichte pauze rolt de bal weer in de Tweede en Derde Divisie. Hoogste tijd om de temperatuur te meten bij Katwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys en FC Rijnvogels. Luister vrijdagavond vanaf 19:00 uur naar de radio of kijk op Facebook naar de grote trainersshow van RTV Katwijk Sport.

Na twee speelronden is alleen Quick Boys nog zonder puntverlies. Door zeges op TEC en Rijnsburgse Boys is het team van Edwin Grünholz de trotse lijstaanvoerder op het hoogste amateurniveau. Titelkandidaat Katwijk verpulverde Jong Volendam maar verslikte zich bijna in het taaie Noordwijk. In een levendige wedstrijd werden de punten gedeeld. Nieuwkomer in de Derde Divisie FC Rijnvogels kwam sterk uit de startblokken maar moest afgelopen weekend diep buigen voor Stedoco.

Praatprogramma’s over voetbal zijn niet meer weg te denken op de vaderlandse radio en tv. De sportredactie van RTV Katwijk doet er komende vrijdagavond nog een schepje bovenop. In een twee uur durende show worden voetballiefhebbers uitgebreid bijgepraat over de laatste stand van zaken van Koning Voetbal. Van FC Rijnvogels tot Urk en van Katwijk tot FC Lisse. Acht hoofdtrainers – inclusief de hoofdrolspelers uit onze eigen gemeente – schuiven aan tafel bij presentator Jaap Kloos. Een must voor voetballiefhebbers, supporters en andere belangstellenden die de Tweede en Derde Divisie op de voet volgen. Dit zijn de deelnemende trainers:

19:00u-20:00u Derde Divisie met Thomas Duivenvoorden (FC Rijnvogels), Jochem Twisker (Sportlust ’46), Niek Oosterlee (Ter Leede) en Gert-Jan Karsten (SV Urk)

20:00u-21:00u Tweede Divisie met Anthony Correia (Katwijk), Henk Wisman (Rijnsburgse Boys), Edwin Grünholz (Quick Boys) en Raymond Bronckhorst (FC Lisse)

De uitzending vindt plaats vanuit het sponsorhome van vv Katwijk. Je kunt meeluisteren via FM106.8, de livestream via de webradio.of live meekijken via de Facebook pagina van RTV Katwijk. Wil je het mediaspektakel live meemaken, dan ben je ook van harte welkom op sportpark De Krom.

In de RTV Katwijk Sport TV-show (maandag 21:30u) zie je een samenvatting met de hoogtepunten van deze speciale radioshow.