Samen aan tafel op Wereld Alzheimerdag

Op donderdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag, een dag waarop wereldwijd aandacht is voor de ziekte van Alzheimer en dementie. 

Op deze dag worden verschillende activiteiten georganiseerd voor mensen met dementie en hun naasten onder het thema ‘Samen aan tafel’. In Rijnsburg verzorgen sociaal werkers van Welzijnskwartier samen met de vrijwillige Thuiskoks van Stichting Thuisgekookt een smakelijke lunch. 

Inwoners van Katwijk kunnen bij deze lunch aanschuiven, evenals een partner, familielid, goede vriend of buur. Men is van harte welkom.

De Petronellazaal in De Burgt in Rijnsburg wordt omgetoverd tot een gezellige lunchroom vanaf 12.00 – 13.30 uur. De kosten voor de lunch bedragen € 7,50 per persoon. Dit kan ter plaatse betaald worden. 

Aanmelden kan door vóór 11 september a.s. een mail te sturen naar mantelzorg@welzijnskwartier.nl. Vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer en met hoeveel mensen u komt. Wilt u meer weten over deze activiteit, mail dan naar margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl 

Bron en foto: Welzijnskwartier