Ingezonden: SGP.

Op maandagavond 6 mei houdt SGP Katwijk een open verkiezingsavond die in het teken staat van de verkiezingen voor het Europese Parlement. Onder de slogan ‘Stem christelijk. Rem Europa’ wil de SGP zich de komende jaren in het Europees Parlement inzetten voor christelijke waarden, een bescheiden Europa en ruimte voor ondernemerschap. Hoe willen we dat precies invullen? Waarin willen we Europa remmen? En wat zijn de kerntaken waar de EU sterk in is? Hoe willen we Europese Unie in balans brengen?

Over deze onderwerpen zal Bert-Jan Ruissen, Europarlementariër voor de SGP, spreken. Ook is er een paneldiscussie waarin ook ruimte zal zijn voor uw vragen. Wat wilt u meegeven aan onze Europarlementariër?

De avond wordt gehouden in de Triumfatorkerk (Piet Heinlaan 9, Katwijk). Vanaf 19.30 is er een inloop met koffie en thee. De aanvang is om 20.00 en na afloop kunt u na napraten onder het genot van een hapje en drankje. Iedereen, ook niet-leden, is van harte welkom om van gedachten te wisselen over Europa en de EU. Neem gerust iemand mee!