Nu

Luister: Jack van der Plas op RTV Katwijk.

Op dinsdagavond 20 december zal de nieuwe, in november opgerichte, schaakafdeling van de Katwijkse DamClub een snelschaaktoernooi organiseren. Diezelfde avond zal er ook een sneldamtoernooi gehouden worden.

Om het jaar gezellig af te sluiten houdt de damclub elke clubavond voor Kerst een sneldamtoernooi. ‘Omdat we op de dinsdagavond tegenwoordig ook schakers mogen verwelkomen, is het natuurlijk logisch dat we die avond voor geïnteresseerden ook een snelschaaktoernooi houden,’ zo schrijft de organisatie.

Kosten om mee te doen zijn 2 euro, dan is er wel voor eenieder een prijsje. De aanvangstijd is 20:00u. Er wordt gespeeld in ’t Zandgat, wijkvereniging NoordNoordoost, E.A.Borgerstraat 58.

Opgeven kan tot uiterlijk 17 december via info@damclubkdc.nl onder vermelding van schaken of dammen en uw naam. Of telefonisch bij Jack van der Plas via 0642456851.

Het speeltempo is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Als er met digitale klokken gespeeld wordt, is het 5 minuten plus 5 seconden per zet per persoon. Bij analoge klokken wordt het 7,5 minuut per persoon per partij.

Vorig artikel[Podcast] 240 pagina’s ‘Star’ in Starrenboek
Volgend artikelSpekglad op sommige plekken