Stoomtrein Katwijk Leiden opent haar deuren in het Paasweekend. Op Eerste en Tweede Paasdag trakteert familie Paashaas de jongste bezoekers. Tijdens de winterstop is er hard gewerkt in het museum. De stoomtrein rijdt helemaal rond het hele Valkenburgse Meer.

Weer elk weekend geopend
Vanaf zaterdag 30 maart tot en met zondag 29 september is dit museum weer elk weekend geopend. Tijdens de winterstop hebben de vrijwilligers niet stil gezeten. Er is hard gewerkt aan restauratieprojecten in de werkplaats, het vernieuwde museum is nog verder verfraaid en er is veel onderhoud verricht in het buitenmuseum zodat alles er weer tiptop uitziet.

Kaartjes
De tarieven van Stoomtrein Katwijk Leiden zijn niet verhoogd. Een kaartje voor volwassenen kost 12 euro. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar betaalt men 9 euro. De jongste kinderen en houders van een museumkaart mogen gratis mee naar binnen. Met het kaartje kunt u twee treinreizen maken en zowel het buiten- als het binnenmuseum bezoeken met de grote Kidscorner en een interessante expositie over smalspoor.

Bron en foto: Stoomtrein Katwijk Leiden