Goed nieuws voor drie deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2235SM (Torenvlietslaan). Op die postcode is namelijk de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Onder de winnaars is tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Carina is een van de winnaars. Ze heeft een hoveniersbedrijf en kan het wat rustiger aan gaan doen. Wat ze met het geld doet? Ze vertelt: “Lekker reizen, fietsen en een dagje uit. Mijn man wil graag naar Argentinië, maar ik vind dat te ver.” Met een knipoog zegt ze: “Misschien als we businessclass vliegen?”

Jan en Amanda vertellen: “Leuk dat we nu al zo’n mooie prijs winnen! We spelen een half jaartje mee. Om te beginnen gaan we een weekendje weg.”

Marja en Gerrit hebben 25.000 euro gewonnen. Ze hebben een zware tijd achter de rug en delen: “Onze fietswinkel is een tijdje geleden afgebrand. Daardoor hebben we veel kosten gemaakt. Van een deel van het geld kunnen we een lift kopen. We worden een dagje ouder dus die is zeer welkom.”

Bron: Postcode Loterij
Foto’s: Amy van Leiden