[Video] Burgemeester hangt eerst wens in de Kerstballen-Wensboom

In het centrum van winkelcentrum in de Hoftuin in Rijnsburg staat deze week een grote wensboom. Afgelopen zaterdag en komende zaterdag is al het winkelend publiek welkom om bij de stand van de RegioBank een wens op te schrijven.

Enkele van die wensen gaan in vervulling. Burgemeester Cornelis Visser mocht afgelopen zaterdag de eerste wens in de boom hangen. ‘Complimenten voor de winkeliers van het Hoftuinplein, Lolliepop Entertainment, RTV Katwijk en Verhagen Media voor dit mooie initiatief.’

‘Ik heb groot respect voor al die mensen die hebben klaargestaan voor de Oekraïners het afgelopen jaar. Het is een vreselijke oorlog. Er zijn veel mensen gevlucht en heel veel mensen hebben hulp geboden. De Ruyter, stichting Oekroe, en veel inwoners van onze gemeente. Ik zou het mooi vinden als daar aandacht voor is vanuit dit initiatief. Zo vlak voor kerst, om ze even in het zonnetje te zetten.’

Naast de burgemeester kon iedereen een wens indienen. Daarnaast stond RTV Katwijk in samenwerking met Uitgeverij Verhagen twee uur lang met de radiostudio naast de wensboom. Tijdens de uitzending kwamen diverse goede doelen langs om te vertellen over waar zij zich voor inzetten.

Zo waren de Stichting Labourward, De Voorraadkast, Grip op de Knip, Stichting Kinderboerderij Westerweide en Stichting De Zak van Sinterklaas vertegenwoordigd. De omroep en uitgeverij stellen hun media kanalen ter beschikking voor de goede doelen. Dat doen ze ook deze week nog. Aanmelden als goed doel kan via redactie@rtvkatwijk.nl.