Wethouder Sonny Spek is genomineerd als Beste Bestuurder jonger dan 40 jaar, een verkiezing van Binnenlands Bestuur. Lokale en regionale politici, bestuurders, secretarissen en griffiers maakten de selectie van bestuurders. Er zijn drie categorieën; Beste Bestuurder, Beste Bestuurder jonger dan 40 jaar en Beste Bestuurder van een kleine gemeente.

In de tweede ronde bepalen stemmers wie van de genomineerden de Beste Bestuurder zal worden. Op de website van Beste Bestuurder staat over wethouder Spek het volgende: ‘Stemmers omschrijven Spek als een bevlogen en betrokken wethouder die verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Hij is toegankelijk, denkt altijd vanuit de bril van de inwoner, en brengt zijn beweegredenen helder over op anderen. Zijn aanstekelijke politieke enthousiasme en grote overtuigingskracht maken hem tot een gewaardeerd bestuurder.’

Naast Spek zijn ook wethouders Kâhya (‘s-Hertogenbosch) en Boomgaars (Hoorn) genomineerd. Stemmen kan via deze website: https://www.bestebestuurder.nl/welkom-bij-de-beste-bestuurder-2/genomineerden-2022/.

RTV Katwijk App
Heb jij de RTV Katwijk App al? Download ‘m gratis voor iOS of Android