Volwassenen
Eerste prijs: Caroline Varkevisser vd Zwart: “Koninklijke Bloemenzee”

Een plaatje! Knal oranje marsepein met een zee aan bloemen in rood, wit, blauw. Kroon van goud. Interieur: Chocolade-vanille gemarmerd cake, laagjes vanille botercreme. Mooie diepe smaken.

Tweede prijs: Willie en Anja van Zuijlen: “Koninklijke Charlotte”

Een heel schattig goed uitgevoerd taartje, Combi van witte chocolade mousse en sinaasappel cremeaux op een bodem van blondies. Perfecte laagjes.

Kinderen

Eerste prijs: Lisa Heemskerk.

Op en Top vrolijkheid, een echte koningsdag taart met een mooie kroon. Heerlijke smaken op elkaar afgestemd. Fris en zoet. zacht biscuit met creme suisse, lemoncurd en verse frambozen. Deze taart kan zo de winkel in, kom je bij mij werken?

Tweede prijs: Phoebe en Phéra Zwanenburg.

Een heerlijke bombe van luchtig biscuit met een romige vulling met sinaasappel. Met wel duizend toefjes in de kleuren van de vlag.

Extra prijzen:
Joan de Mooij: Voor het baksel met het meeste spektakel!

Alle koninklijke kleuren, lekker knallend, een hoge taart met een kroon van witte chocolade, helemaal zelf geboetseerd! Een chocolatier in spé.

Jose van Duijn

Hoge chique taart, van licht naar donker oranje gekleurd MBC met goudblad.

Prachtige anjers, zelf gemaakt prahtige details met mooie oranje randjes langs de bloemen voor prins Bernard! En een gouden kroontje op de taart, heel koninklijk.

Veel laagjes: sloffendeeg, amandel/pistachespijs, sinaasappel bavaroisse, slagroom, contreau en rozenwater.

Comments

comments

DELEN