De Katwijkse voetbalclubs hebben zaterdag goede zaken gedaan. Quick Boys haalde in de blessuretijd van de uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels de winst naar zich toe. Debutant Levi van Dijn bepaalde de stand op 0-1.

Ook vv Katwijk deed het goed. Op het thuishonk werd HHC Hardenberg met 2-0 verslagen. De goals kwamen op naam van Ahmed El Azzouti en Tim Freriks

De doelpuntenmachine bij Rijnsburgse Boys deed het nog beter, Excelsior Maassluis werd met een 3-0 eindstand naar huis gestuurd. Doelpuntenmakers waren Jeffrey Jongeneelen, Masies Artien en Dani van der Moot.

FC Rijnvogels, die de eerste wedstrijd van dit seizoen in de Hoofdklasse A speelde, pakte ook de winst. Achilles’29 uit Groesbeek moest met een 2-1 eindstand het onderspit delven. Binnen 5 minuten stond Rijnvogels al 0-1 achter maar 10 minuten later kon Maarten Reyneveld de stand weer op 1-1 brengen. In de 90e minuut bracht Roy van Leeuwen het winnende doelpunt.

Overigens liepen de gemoederen rond de wedstrijd IJsselmeervogels – Quick Boys hoog op. Het Quick Boys-bestuur had besloten om helemaal geen supporters mee te nemen naar Spakenburg omdat de thuisclub veel te weinig kaarten voor het uit-vak beschikbaar stelde. Ook het bestuur zelf en de Businessclub bleven thuis. Een groep blauwwitte-fans was het hier niet mee eens, huurde zelf een bus en reisde af naar Spakenburg ondanks dat men geen kaarten had. Vlak voor aanvang van de wedstrijd werd er voor de ingang van het sportpark met vuurwerk en rookbommen gegooid waarop de politie de groep met de lange lat en honden verdreef.

Comments

comments

DELEN