Op woensdag 13 oktober vindt een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in het Huis van de Buurt Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk. Ruth Hoogerdijk is te gast om te vertellen wat het met mensen doet als ze te horen krijgen dat ze dementie hebben.

Als u of uw naaste de diagnose dementie heeft gekregen dan loopt u ongetwijfeld met veel vragen rond. Kan ik nog wel thuis blijven wonen? Heb ik een hulpverlener nodig? Kan alles straks nog wel zelf? En zo niet, wat dan? Zal ik mijn omgeving vertellen over de diagnose? Deze avond gaan we in op de vragen die ontstaan na het vaststellen van dementie.

Als Casemanager Dementie bij Manente heeft Ruth Hoogerdijk dagelijks te maken met vragen omtrent dementie. Zij legt uit wat voor hulp er beschikbaar is, welke weg je moet daarvoor moet behandelen en wanneer je daar het beste mee kunt beginnen.
Wilt u met ons meepraten over dit thema? U bent van harte welkom in de Zwanenburg. U kunt zonder coronapas deelnemen, dit is niet verplicht voor buurthuizen. We hebben een ruime opstelling, waardoor iedereen die graag nog 1,5 meter afstand bewaart, hierop kan rekenen

Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, hulpverleners, vrijwilligers en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. U bent welkom vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21.15 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Buurtzorg, Topaz, Welzijns-kwartier, Marente en Alzheimer Nederland.

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Corrie van Dijk, Topaz Overduin tel. 071-4056111.

Comments

comments

DELEN