De kerstdagen komen er weer aan. Het is al haast een traditie dat team CDA Katwijk zich dan graag inzet om jouw persoonlijke kerstgroet over te brengen. Stuur iemand die een beetje aandacht kan gebruiken, een goede vriend, een zorgzaam familielid of bijvoorbeeld een buur die altijd klaar staat een kerstgroet. De CDA-fractie én wethouders zetten jouw groet op een kaart en brengen deze in de dagen voor kerst persoonlijk langs in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg. Met een gratis extra kerstverrassing!

Een bruggetje tussen mensen
Deze succesvolle kerstactie organiseert CDA Katwijk nu voor de achtste keer. CDA-fractievoorzitter Barend Tensen: “Naar elkaar omzien is zo belangrijk. Iedereen geniet van een warm en vriendelijk gebaar. Het is goed om oog voor een ander te hebben, nét zo fijn als het is om te weten dat je door een ander wordt gezien. Met elkaar kunnen we onze samenleving een positief tintje geven en dat is hard nodig in deze tijd. Dat horen wij veel terug van mensen.”

Met deze kerstactie wil team CDA Katwijk op een andere manier een bruggetje zijn tussen mensen. Stuur een groet naar iemand in onze gemeente en het CDA bezorgt deze met een kleine kerstverrassing erbij. Om te laten weten dat je aan iemand denkt, of zomaar als blijk van waardering of als een hartelijke groet.

Aanmelden: anders dan anders
Wegens de coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk om adressen voor een kerstgroet op te halen in ons kraampje tijdens een lange koopavond. Daarom doen we het dit keer anders. Mail vóór 17 december, onder vermelding van Kerstgroet Plus, naar fractie@cdakatwijk.nl en geef ons de volgende gegevens door:
1. Naam en adresgegevens van degene aan wie je een kerstgroet wilt sturen
2. Welke tekst of boodschap wil je op je kerstgroet zetten
3. Naam van de afzender (van jezelf dus).

Wacht niet te lang met mailen, we bezorgen maximaal 100 Kerstgroeten Plus in onze dorpen. In de week voor kerst levert team CDA Katwijk jouw persoonlijke kerstgroet mét iets extra’s op een coronaveilige manier af bij het door jou opgegeven adres. Precies, als een bruggetje tussen mensen.

Comments

comments

DELEN