Bijna 150 mensen haalden vrijdag in ’t Kwadrant in Katwijk een corona herhaalprik. Hecht GGD Hollands Midden had daar een pop-up vaccinatielocatie, meldt de GGD in een persbericht. Ook de komende 3 vrijdagen (2, 9 en 16 december) kun je tussen 8.00 en 13.00 uur in ’t Kwadrant aan de Schimmelpenninckstraat 10 terecht voor een herhaalprik. Een afspraak is niet nodig.

De eerste prik in ’t Kwadrant was voor Steven de Best uit Katwijk. Hij kreeg niet alleen een herhaalprik maar ook een bos bloemen.

Tijdelijke pop-up vaccinatielocaties
Met pop-up vaccinatielocaties wil Hecht GGD Hollands Midden zo veel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om makkelijk en dichtbij een herhaalprik te halen. Ook in andere gemeenten in de regio opent Hecht GGD Hollands Midden pop-up vaccinatielocaties, zie ggdhm.nl/coronavaccinatie/pop-ups.

Zonder afspraak
Op de tijdelijke pop-ups kun je zonder afspraak binnenlopen voor een herhaalprik. Je kunt een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Ook als je na deze eerste basisprik(ken) al een of meerdere herhaalprikken hebt gekregen, mag je nu opnieuw een herhaalprik halen. Dat kan vanaf drie maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar de priklocatie. Op ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over de basisserie en herhaalprik.

Vorig artikelGeen vuurwerkverbod; wel vuurwerkvrije zones
Volgend artikelGoed bezochte openbare thema avond over “Armoede in Katwijk”