Sinds dit jaar worden er Scoutingactiviteiten georganiseerd voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Naast de honderden kinderen tussen de 7 en de 16 jaar is dit een mooie toevoeging. Voor onze vereniging en ook voor de kinderen in Katwijk die op zoek zijn naar een avontuurlijke en gezellige activiteit die voornamelijk buiten plaats vindt.

Activiteiten
Vanuit clubgebouw Parnassia kunnen we zo de duinen in, waar levend stratego, smokkelspellen en survivalspellen voorbijkomen! Daarnaast hebben we ook een groot speelterrein met een kampvuurkuil waar we marshmallows kunnen roosteren. Als het weer wat slechter is kunnen we natuurlijk ook binnen in het gebouw allerlei activiteiten doen.

Leidingslid Thirza
“Annemarie, Maria, Bo en ik staan met heel veel plezier en enthousiasme voor de nieuwe groep. We vinden het superleuk dat wij de kinderen en ouders/verzorgers al op eerdere leeftijd kennis mogen laten maken met de scouting. Met veel liefde zorgen wij voor de opkomsten en hopen wij de leden alvast te leren over samenwerking, sociaal zijn en natuurlijk ook over de natuur.”

Details
Bijna iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur worden er activiteiten in en rondom de duinen georganiseerd. De groep is voor zowel jongens als meisjes.

Aanmelden?
De groep wordt nu opgestart met 13 leden. Zodat we dit rustig kunnen opbouwen met de kinderen en de leidingsleden. Vanaf september willen ze dit uitbreiden naar 25 kinderen. We hebben al een aantal enthousiaste aanmelden op de wachtlijst staan.

Lijkt dit jou ook leuk voor jouw kinderen? Ga dan naar: https://katwijksezeeverkenners.nl/over-ons/bevers-5-7-jaar/

Bron en foto: Katwijkse Zeeverkenners