Eén keer in de twee jaar brengt het college een wijkbezoek aan Katwijk Noord, Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Valkenburg en Rijnsburg. In de middag fietsen zij langs verschillende locaties en in de avond is er voor alle inwoners een digitale bijeenkomst en gelegenheid om één op één met een lid van het college te spreken.

Bezoek aan verschillende locaties
Op dinsdag 16 januari 2024 vindt het bezoek aan Rijnsburg plaats. Samen met de wijkraad van Rijnsburg bezoekt het college van B&W van de gemeente Katwijk het schoolgebouw aan de Sandtlaan, de voormalige Maranathakerk, de opslaglocatie van Werkgroep De Ruijter en de Brouwerstraat. Bij alle locaties krijgen zij een rondleiding en/of gaan zij in gesprek met betrokkenen.

Digitale bijeenkomst en één-op-één gesprekken
In de avond vindt een online informatiebijeenkomst plaats. Deze start om 19.30 uur en is te volgen via Facebook en YouTube. Via de chatfunctie kunnen inwoners vragen stellen die zo mogelijk direct worden beantwoord. Na afloop van de digitale sessie kunnen inwoners over een specifiek onderwerp in gesprek met één van de collegeleden. Heb je een vraag als inwoner, dan is het mogelijk een gesprek aan te vragen via communicatie@katwijk.nl. Dit kan tot 14 januari aanstaande.

Bron: Gemeente Katwijk.