‘Dolle pret’, zoals Hasan Turk van de Turkse Vereniging Katwijk het wijkfeest zaterdagmiddag bij De Schelp beschrijft. Eten, drinken, knutselen, springkussens en vooral muziek duidt de comeback van de vereniging aan.

In buurtcentrum De Schelp in de Hoornes was zaterdagmiddag het comebackfeest van de Turkse Vereniging Katwijk. Samen met Hoornes Samen in Beweging werd iedereen uitgenodigd om het feestje mee te vieren.

Zo was er een springkussen, spel- en beweegactiviteiten, schmink en BBQ. Een militaire Turkse band liep door de straten van de Hoornes om iedereen duidelijk te maken dat er een feestje gaande was. Daarna is een spectaculair optreden gegeven op het plein voor De Schelp.

De Turkse Vereniging Katwijk is de afgelopen jaren een beetje naar de achtergrond verdwenen. Al voor corona was er een beetje de klad in gekomen. De coronapandemie heeft niet geholpen om de vereniging nieuw leven in te blazen. Daarom is gekozen voor een comeback feest om een nieuwe tijd voor de vereniging aan te duiden.

Wethouder Adger van Helden was als vertegenwoordiger van de gemeente aanwezig.

Comments

comments

DELEN