De KatwijkBinse Truckrun kan dit jaar weer doorgaan. Dat meldt de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn. Na twee jaar corona-stilte, kunnen truckers op zaterdag 20 augustus weer meedoen om mensen met een beperking een prachtige dag te bezorgen.

Extra dot gas, ronkende motoren, joelende jubelende luchthoorns, grommende toeterende geluiden, zwiep- zwiep- zwiepende schelle fluittonen. Dat is te horen in Katwijk, Rijnsburg, Oegstgeest, Teylingen, Noordwijkerhout en Noordwijk die zaterdag. ‘Poets je stoere truck extra op, start de motoren, laat de luchthoorn joelen en ga mee in de vrolijkste karavaan van Nederland.’

De Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn en vereniging SIEN zijn blij en trots om dit evenement weer te kunnen organiseren. ‘Wil jij je medemens met een verstandelijke beperking de dag van zijn of haar leven bezorgen en onderdeel zijn van deze toffe truckrun? Dan kan dat!’

Inschrijven voor deze 23e editie van de KatwijkBinse Truckrun kan vanaf nu, de inschrijving staat open tot en met 8 juni. Surf naar de website van de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn, https://www.oranjeverenigingkatwijk.nl/ en meld je aan.

Inschrijven kan alleen digitaal, dit geldt ook voor de bijrijders. Er is plek voor 100 chauffeurs en men hoort uiterlijk 28 juni wie er zijn ingeloot.

Comments

comments

DELEN