De laatste maand van het jaar is aangebroken, een drukke maand voor Muziekschool Katwijk. Op 15 december was het Kerstconcert in het sfeervolle kerkgebouw De Fontein in Katwijk. “Het is altijd weer genieten wanneer onze leerlingen, jong en oud samen spelen” vertelt directeur Rozemarijn Timmer enthousiast. Nog in het verschiet ligt een avond in de Soefitempel: op 22 december presenteert de Muziekschool ‘A British Christmas’, een muzikale avond vol zang, harp en fluitspel in de sfeervolle omgeving van de duinen van Katwijk onder die beroemde gouden koepel. Zin in een muzikale avond? Voel je welkom om te komen luisteren, de toegang is vrij maar aanmelden wel nodig. Meer informatie is te vinden op muziekschoolkatwijk.nl.

Na dit concert breekt de Kerstvakantie aan en is de Muziekschool even gesloten. In januari zien we onze leerlingen graag weer terug voor muzieklessen èn starten er nieuwe cursussen! De (basis)cursus Mondharmonica van januari zit vol, maar inschrijven voor de cursus van april is al mogelijk. Inschrijven voor de gevorderden/vervolggroep die start in januari is nog wel mogelijk.

Voor de jongste groep kinderen starten er nieuwe reeksen van Muziek op Schoot (0-4 jaar), Spelen met Muziek (4-6 jaar), Ontdek Muziek (6-8 jaar), Mini-Musical (6-8 jaar) en Musical (9-11 jaar). Eerst een vrijblijvende proefles? Kijk op onze website voor de mogelijkheden!

Volwassenen kunnen zich inschrijven voor de cursus Luisteren naar Klassieke Muziek. Docent Antal Sporck heeft weer enorm veel zin om tijdens deze lessen de wondere wereld van de klassieke muziek in te duiken. Of kies je voor de cursus Muziektheorie? Deze cursus is een aanrader voor iedereen die een instrument speelt of zanglessen volgt. Met wat theorie op zak heb je simpelweg heel veel voordeel bij het spelen en/of zingen.

Volop variatie dus bij Muziekschool Katwijk. Heb jij een muzikaal voornemen voor 2024? Schrijf je in voor die leuke cursus of een proefles op jouw favoriete instrument.

Bron: Muziekschool Katwijk.