Op de muren hangen kleur- en fantasierijke schilderijen van Jacques van Kampen. Schilderen geeft hem een gevoel van vrijheid: alles mag op het doek en niets moet. Jacques vertelt: ”Soms borrelt er iets in mij op wat ik op het canvas wil hebben. Een andere keer word ik gegrepen door iets uit de werkelijkheid wat ik op mijn eigen eigenwijze manier wil weergeven. Vaak is er een combinatie van fantasie en werkelijkheid, waarbij ik mij niet geremd voel door regels over perspectief of kleurgebruik”.

In de twee vitrinekasten is werk te zien van Laeti Roos. Haar werk kan omschreven worden als een combinatie van hendala-art, dot-art en secret geometry. Zij brengt kleurrijke patronen en handgemaakte 3D versieringen aan op allerlei voorwerpen en vormen, zoals op sieraden, schilderijtjes, siereieren en ook op herinneringsstenen.

De expositiegang is te vinden bij restaurant ’s Janshoek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

VIAPR Topaz Overduin