Haringrock zal op 12 en 13 juli 2024 weer worden georganiseerd. Het kustfestival heeft het afgelopen jaar een druk bezochte editie afgesloten. Echter verwacht de organisatie ook aankomend jaar dat het nog niet makkelijk zal gaan worden, maar vertrouwd er weer op een mooie editie te kunnen neerzetten.

De groep vrijwilligers staan het festival en de Katwijkse Vrijmarkt weer bij aankomend jaar. Mede daarom staat Haringrock komende zomer weer op de boulevard. Met wederom een ijzersterk en verrassend programma.

“Het valt nog niet mee” vertelt initiatiefnemer Ton Frissen. “Toch kies ik ervoor om het festival deels weer gratis te houden, en we hebben daar alle vertrouwen in. We hebben het afgelopen jaar weer veel geëvalueerd met de gemeente Katwijk en de vrijwilligers. Daaruit blijkt dat we toch iets goeds willen blijven doen voor de Katwijkers, en onze bezoekers, het toerisme en de economie in ons dorp. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven” aldus Frissen.

Programma
Er staat weer een ijzersterk programma voor Haringrock 2024. Zowel Katwijkse bands, als bekende artiesten uit binnen en buitenland zullen op het podium staan. ‘Op 1 februari zullen wij dan ook naar buiten treden met het volledige programma, verdeelt over twee dagen. Zet deze datum dus in je agenda.’

Entree
Op vrijdag 12 juli is het alleen mogelijk om binnen te komen met een ticket. Deze kost in de voorverkoop 18,50 euro. Op zaterdag 13 juli is het festival wederom gratis toegankelijk. ‘Echter, gezien de drukte van afgelopen editie moesten wij op zaterdag helaas ook bezoekers teleurstellen omdat op een bepaald moment het bordje vol moest worden opgehangen. Daarom geven wij aankomende editie de bezoeker de gelegenheid om een zaterdag ticket te kopen waarmee men gegarandeerd toegang krijgt tot het festival. Het digitale ticket is vanaf 1 februari te koop via onze website www.haringrock.nl’

Bron: Haringrock.