De afgelopen weken hebben inwoners van Zuid-Holland het mooiste gemeentehuis van Zuid-Holland kunnen nomineren bij Omroep West. De juryleden Jaap Smit (commissaris van de Koning in Zuid-Holland), Charlie Aptroot (voormalig burgemeester van Zoetermeer) en Angelique Werner (toerisme-expert) hebben vervolgens twintig kanshebbers geselecteerd. En in het rijtje van twintig kanshebbers staat ook het gemeentehuis van Katwijk.

Dus als het gemeentehuis een stem waard is, ga dan naar deze pagina: https://www.omroepwest.nl/actie/mooistegemeentehuis en breng een stem uit.

Stemmen kan tot en met 1 september!

Argumenten van luisteraars die Katwijk hebben genomineerd
Het gemeentehuis op de Zeedijk uit de jaren dertig is volgens Radio West luisteraar Maryole de Beer het mooiste gemeentehuis van de regio. “De architectuur spreekt mij erg aan. De ligging aan het grote gazon zorgt ervoor dat het gebouw extra opvalt. Ik vind het een plaatje”, zegt zij. Mieke van Belen geeft de tip om ’s winters langs te gaan. “In de winteravonden schijnen de spotjes erop en lijkt het alsof er sneeuw op de dakpannen ligt. Zo mooi!”

Bron en beeldmateriaal: Omroep West