Binnenkort is het weer herfstvakantie en zijn de scholen dicht. Leuk om vrij te zijn, maar wat ga je doen? Met de stoomtrein van Stoomtrein Katwijk Leiden meegaan natuurlijk!

Leuk uitje voor de herfstvakantie
Stoomtrein Katwijk Leiden is tijdens de herfstvakantie geopend op zaterdag 16, zondag 17, dinsdag 19 , donderdag 21, zaterdag 23 en zondag 24 oktober van 10.45 tot 17.30 uur. Een bezoek aan dit kindvriendelijke museum staat voor jong en oud garant voor een geslaagd dagje uit.

Toegangsprijzen
Volwassenen betalen 9 euro voor het ouderwetse treinkaartje waarmee je met de stoomtrein mee kunt. Kinderen (4 t/m 12 jaar) betalen 7 euro. De Museumkaart is bij Stoomtrein Katwijk Leiden niet geldig.

Vanwege de lagere temperaturen en de kans op regen wordt alleen gereden met de stoomtrein en met dichte rijtuigen. De dieseltrein met de open wagens rijdt alleen in de zomer. Via de website van het museum kunt u uw kaartjes vooraf reserveren en betalen. Op deze wijze bent u verzekerd van een veilige plaats in de trein.

Dit kindvriendelijke museum ligt aan het Valkenburgse Meer aan de Jan Pellenbargweg 1 te Valkenburg (ZH). Meer informatie vindt u op hun website www.stoomtreinkatwijkleiden.nl

Comments

comments

DELEN