Voetbalvereniging Katwijk kijkt terug op een fantastisch kampioensfeest. De selectie van trainer Anthony Correia werd op het eigen parkeerterrein luid toegejuicht door een grote schare fans. Het werd een onvergetelijke zaterdag waar nog lang over nagepraat zal worden.

De sportredactie van RTV Katwijk was er uiteraard bij. Verslaggever Jaap Kloos proefde de spanning, sprak met spelers en supporters en keek mee naar de ontwikkelingen bij de wedstrijd De Treffers tegen Jong Sparta. Rond 19:55u sprongen alle seinen op groen en kon de kampioenschaal worden getoond aan het Oranje legioen. Wat er zich daarna afspeelde was met geen pen te beschrijven. Vuurwerk, muziek, plezier en heel veel blijdschap. De zesde ster is een feit! Het feest zou nog tot de late uurtjes duren. “Laten we zaterdag 21 mei omdopen tot lokale feestdag in Katwijk-Noord”, stelde een van de supporter voor.

RTV Katwijk maakte een samenvatting van de festiviteiten en sprak achtereenvolgens met de broers Guijt, speler Marciano Mengerink, trainer Anthony Correia, spitsentrainer Joost Leonard, technisch manager Cees Bruinink, oud-speler Danny Guyt, perskamerheer Floor van der Gugten, speaker Marion Berkhey en de supporters Dave Hoogendijk en Anouschka de Jong. Een prachtige verzameling gesprekken van leden van de Oranje-familie!

Comments

comments

DELEN